{{ showmenu }}

Hout & Onderhoud

Wat hout kan betekenen voor jouw project.

Als je houdt van hout, dan is goed onderhoud belangrijk. Over de voordelen van hout is iedereen het in dit circulaire tijdvak eens, maar hardnekkig blijven echter de vooroordelen over het onderhoud. En dat terwijl er juist zoveel mogelijk is! Op deze pagina laten we je op drie verschillende manieren zien wat er mogelijk is met hout en geven we je inspiratie wat hout kan betekenen voor jouw (volgende) project.

Ga direct naar:

ZIEN: Woningbouwvereniging Wooncompagnie koos al voor hout en pleit nu voor een onderhoudsrevolutie.

Een woningbouwvereniging let dagelijks op de kosten. Zeker als het gaat over de kosten voor de lange termijn. Goed onderhoud is noodzakelijk, maar het begint bij de materiaalkeuze. Reno Mol van Wooncompagnie legt in deze video uit waarom zij kozenvoor hout en het onderhoud.

Meer te weten komen over de keuzes van Wooncompagnie? Je leest het hele interview hier.

DOWNLOADEN: De gratis whitepaper over hout & onderhoud

Alles in de wereld blijft in stand door onderhoud. Dat geldt ook voor bouwmaterialen, zoals hout. Door innovatie zijn houtproducten tegenwoordig onderhoudsarm. Hoe dat zit lees je in deze whitepaper.

We respecteren uw privacy. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze privacyverklaring.
Als u één van onze whitepapers downloadt, dan verleent u toestemming om de nieuwsbrief van houtnatuurlijkvannu te ontvangen.

LEZEN: De 3 grootste misvattingen
over hout & onderhoud.

Vaak schilderen, korte levensduur, duur in onderhoud…” Hardnekkige misverstanden rondom houten bouwelementen bestaan nog altijd. En ja, vroeger waren houten bouwproducten onderhoudsintensief, maar dankzij kwaliteitsverbeteringen van het toegepaste hout en betere verbindingen, lijm- en verfsoorten is dit al lang niet meer het geval. Sterker nog, alle bouw-materialen verlangen een bepaalde mate van onderhoud, hout niet meer dan andere materialen.

Benieuwd geworden hoe hout een
rol kan krijgen in jouw project?

Bespreek met ons de mogelijkheden. Klik op een van onze experts in de kaart hieronder.

Geen locaties gevonden met huidige filters