{{ showmenu }}

Over NBVT:

De Nederlandse Branchevereniging voor Timmerlieden is een vereniging van deze tijd én van de toekomst. We zijn er voor onze leden en omgekeerd: zonder onze leden kunnen wij niet. In het contact met elkaar en het bundelen van onze kennis zit onze kracht. Want deze branchevereniging wordt gedragen door de leden. Zo maken wij het verschil.

De kracht van samen: Lidmaatschap bij onze branchevereniging brengt je veel én verder. Praat mee over trends, innovaties, techniek en wet- en regelgeving. Als lid beschik je ook over de meest actuele (bouw)specifieke informatie. Je kunt er meteen mee aan de slag in jouw bedrijf én je profiteert van een groot netwerk. Met meer leden kunnen we meer kwaliteit, inhoud en kennis bieden.

  • We zijn er voor jou. We bieden ondersteuning bij de vele uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken hebt. Kiezen voor ons is kiezen voor professionaliteit, betrouwbaarheid én kwaliteit.
  • We bieden gespecialiseerde kennis; Het behalen van een KOMO- of CoC-certificaat is een ingewikkelde klus. Daarom bieden we onze leden een extraatje door ondersteuning te bieden bij zo’n aanvraag. Ook bieden wij kennis en ondersteuning bij het zetten van de stappen naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming.
  • We zorgen voor verbinding; Jaarlijks organiseren we diverse ledenbijeenkomsten. Zo blijft jouw bedrijf volledig up-to-date. Ook is dit hét moment om met alle collega-leden te netwerken. Goed onderling contact tussen onze leden én de gezamenlijke promotie van onze branche en producten staan bij ons op nummer 1.
  • We staan klaar voor onze leden; We onderhandelen en zorgen voor een zo passend mogelijke cao, helpen bij het realiseren van een duurzaam personeelsbeleid en zetten ons samen met de SSWT in om de instroom van jongeren en zij-instromers te stimuleren. En je kunt met al je vragen terecht bij onze adviseurs.
  • De nieuwste technische ontwikkelingen; We zitten in nationale en internationale commissies en werkgroepen. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We beschikken over veel kennis en data over houten producten en hun toepassing. Al deze informatie is voor ieder lid beschikbaar samen met handige tools.

Onze secties
Praat mee over trends, innovaties, techniek en wet- en regelgeving binnen jouw eigen sectie. In diverse werkgroepen of commissies wordt kennis gedeeld, een marketingstrategie bepaald, de regelgeving toegelicht en behandelen we de nieuwste technieken. De NBVT ondersteunt hierbij op inhoudelijk en/of administratief gebied.

Als lid beschik je ook over de meest actuele (bouw)specifieke informatie. Je kunt er meteen mee aan de slag in jouw bedrijf én je profiteert van een groot netwerk. Met meer leden kunnen we meer kwaliteit, inhoud en kennis bieden. Dat is de kracht van samen.

Naast deze secties hebben wij ook Jong Management. Een belangrijke groep jonge ondernemers uit onze industrie die elkaar sectie overstijgend spreken op hun eigen bijeenkomsten.

We stellen onze secties graag aan je voor. Bekijk de sectiepagina van de sectie waarover jij graag meer wilt weten of lees meer hierover via https://www.nbvt.nl

 

Houtbouwsystemen

Houtskeletbouw combineert duurzaamheid met natuurlijke schoonheid. Deze bouwmethode biedt uitstekende isolatie, flexibiliteit in ontwerp, en een warme, authentieke uitstraling voor elke woning of gebouw.

Kozijnen

Houten kozijnen voegen natuurlijke warmte en stijl toe aan elke ruimte. Met diverse houtsoorten en afwerkingen bieden ze duurzaamheid, uitstekende isolatie, en een tijdloze charme.

Deuren

Houten deuren bieden een stijlvolle upgrade voor elke ruimte. Kies uit diverse houtsoorten en ontwerpen voor duurzaamheid, krasvastheid en een tijdloze uitstraling die jarenlang meegaat.

Trappen

Met verschillende houtsoorten en de mogelijkheid om een eigen ontwerp te creëren, kunt u een trap samenstellen die perfect past bij uw stijl en wensen. Daarnaast zijn houten treden van hoge kwaliteit en staan bekend om hun kras- en slijtvastheid.