{{ showmenu }}

Samantha Schreuder - Centrum Hout

  • innovatie
  • sharingiscaring
  • deelubijdrage
  • centrumhout
  • kennisdelen
  • meerbouwenmethout

Welke Soorten Content Zoeken We?

Foto’s van Projecten:

Heb je recentelijk een interessant houtbouwproject afgerond? Of het nu gaat om een indrukwekkende constructie, een inspirerend restauratieproject, nieuwe kozijnen, een unieke trap, deur of houtskeletbouw, we horen graag jouw verhaal en delen het met onze community. Stuur ons maximaal 3 tot 5 hoogwaardige foto’s per project, bij voorkeur in JPG- of PNG-formaat, met een korte beschrijving van elk project (maximaal 50 woorden per beschrijving).

Video’s:

Heb je een boeiende video gemaakt die het proces van houtbewerking, de voordelen van houtgebruik of een ander relevant onderwerp belicht? Stuur het naar ons via een link naar YouTube of een ander video- of downloadplatform. Korte video’s van 1 tot 3 minuten werken het beste voor online delen.

Berichten op Sociale Media:

Heb je een interessante post op sociale media geplaatst over hout, duurzaamheid, CLT, bio-based materialen of boeiende innovatiecontent in de houtsector? Laat het ons weten en we delen het met onze volgers. Stuur ons een link naar jouw post op sociale media met een korte beschrijving van waarom deze relevant is voor onze gemeenschap (maximaal 50 woorden).

Blogs en Artikelen:

Schrijf je regelmatig op je eigen website over onderwerpen die relevant zijn voor de houtindustrie? Of het nu gaat om tips voor houtbewerking, trends in duurzaam bosbeheer of nieuws over technologische ontwikkelingen, we moedigen je aan om jouw blogs en artikelen met ons te delen. Stuur ons een document in Word- of PDF-formaat met een lengte van ongeveer 500 tot 1000 woorden. Als er afbeeldingen zijn die bij het onderwerp van je artikel horen, ontvangen we deze graag apart van het document, zodat we de kwaliteit kunnen behouden.

Hoe Kun je Jouw Content Met Ons Delen?

Stuur jouw bijdragen naar s.schreuder@centrumhout.nl. Vergeet niet te vermelden wat je deelt en of er specifieke ‘credits’ zijn die we moeten vermelden.

We kijken reikhalzend uit naar jouw diverse en inspirerende inzendingen!