{{ showmenu }}

Project: "Het Houten Ei" .

Locatie
Stellendam

Het Houten Ei, gelegen in het idyllische Stellendam, is een waar architectonisch juweeltje. Gemaakt met Accoya en naaldhout, vertegenwoordigt dit project een meesterwerk van vakmanschap en innovatie. Deze zorgvuldig gekozen materialen zijn niet alleen gekozen vanwege hun duurzaamheid, maar ook vanwege hun vermogen om een unieke esthetiek te creëren die perfect past bij de omgeving van Stellendam.

Het Houten Ei staat symbool voor een nieuwe benadering van houten constructies in Stellendam. Met een combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne technologie heeft dit project een nieuwe standaard gezet voor architectuur in de regio. Het gebruik van Accoya en naaldhout biedt niet alleen een duurzame oplossing, maar draagt ook bij aan de schoonheid en karakter van het gebouw.

Door zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen is het Houten Ei niet alleen een visueel hoogstandje, maar ook een functioneel en comfortabel gebouw dat perfect past in zijn omgeving. Het is een ware blikvanger geworden en een bron van trots voor de gemeenschap van Stellendam.

Projecttype
Houten Ei, Accoya, naaldhout

Dit project is gemaakt door
Boogaerdt Hout

Fotograaf
Katja Effting

  • terug
    naar
    projecten