{{ showmenu }}

Project: Naardereiland in Naarden.

Ontdek de Schoonheid van Project: Naardereiland in Naarden:

Het project op Naardereiland in Naarden is een ware oase van luxe en schoonheid, waar dromen werkelijkheid worden. Met niets minder dan 45 unieke vrijstaande en geschakelde villa’s, elk met een eigen garage, zijn deze rietgedekte en volumineuze woningen ware pareltjes langs het Gooimeer. Sommige villa’s beschikken zelfs over een privé-strandje en een aanlegplaats voor een boot, waarmee het goede leven op Naardereiland tot leven komt.

Naardereiland: Concept en Uitvoering

Dit alles is mogelijk gemaakt dankzij het inspirerende concept “Naardereiland: Luxe binnen handbereik”. Met dit concept als leidraad hebben we een ruimtelijk plan gecreëerd dat perfect aansluit bij de wensen van toekomstige bewoners. Hierbij hebben we niet alleen gedacht aan verkoopbaarheid, maar ook aan waterbeleving, ecologie, sociale veiligheid en ruimtelijke ervaring. Elk aspect is met zorg in overweging genomen en vertaald naar een harmonieus geheel.

Naardereiland: Houtbewerking als Essentieel Element

Het project op Naardereiland in Naarden, met kozijnen en ramen als het inspirerende projecttype, is met zorg uitgevoerd door Timmerfabriek Groothuis BV. Dankzij hun expertise en toewijding hebben de kozijnen en ramen een cruciale rol gespeeld bij het creëren van deze unieke woonomgeving. Elk detail, van de keuze van het materiaal tot de nauwkeurige afwerking, draagt bij aan de allure en kwaliteit van de villa’s op Naardereiland.

Versterking van het Eilandgevoel

Om het unieke eilandgevoel te versterken, hebben we aan de westzijde water toegevoegd, met de creatie van een nieuwe haven. Hierbij hebben we de natuurlijke omgeving gerespecteerd door veel bestaande bomen te behouden en nieuwe toe te voegen. Daarnaast hebben we de ecologische waardes van het gebied versterkt, met speciale aandacht voor bijvoorbeeld vleermuizen. Het resultaat is een gebied dat niet alleen prachtig is om te zien, maar ook functioneel en duurzaam.

Een Levendige Woonwijk

Met heldere ontsluitingswegen voor automobilisten, fietsers en voetgangers, en een diversiteit aan woningtypen en woonmilieus, hebben we een levendige en gedifferentieerde woonwijk gecreëerd. Kortom, wonen op Naardereiland is een luxe die voor een grote groep bereikbaar is gemaakt, waar niets te mooi is om waar te zijn.

Projecttype:

Kozijnen en ramen, Inspirerend

Dit project is gemaakt door:

Timmerfabriek Groothuis BV

Meer weten over houten kozijnen?

  • terug
    naar
    projecten